Комплект "Традиция"

39,90 лв.

Универсален комплект с традиционни български мотиви в червено и черно - най-използваните цветове в българската шевица. Един практичен "армаган" за ежедневието, включващ класически бележник, чаша за топла напитка, метален книгоразделител и еко-химикал, придружен от картичка в същия стил.

  • Според предпочитанията си изберете комплект с керамична чаша или с метално канче
  • Може да допълните комплекта с удобна текстилна чанта с дълги дръжки, декорирана със същия мотив или кутия от рециклиран картон - като подаръчна опаковка.

Комплектът може да се персонализира или да се превърне в чудесен подарък за парньори и клиенти (направете запитване на armaganbg@abv.bg )

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Комплектът включва бележник + допълнения със същия мотив от традиционна българска шевица:

  • Бележникът е с размер А5 (15/21 см);  с твърда корица със сатенирано матово покритие,  200 стр. без дати, на редове; календари за 2022, 2023, 2024 г. и полезна информация.
  • Метален книгоразделител със същия мотив (размер 3,5/12,5 см)
  • Еко-химикал, изработен от бамбук и метал с цветен етно-принт
  • Картичка - двойна (с място за писане от вътрешната страна), комбинация от натурален крафт и дизайнерски картон
  • Керамична чаша с червен кант и дръжка (височина 9,5 см, вместимост  330 мл)

или 

  • Метално канче с черен кант (височина 8 см, вместимост  300 мл)

Чантата е изработена от 100% памучен плат, размери 39/42 см, дълги дръжки (62 см) 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.