Комплект за двама

36,00 лв.

За да сте в пълно "съзвучие" с приятел или любим човек - споделете времето с еднакво декорирани керамична чаша и метално канче с красива българска шевица.  Ще ги получите с комплимент настолна рамка за снимки, за да съхраните незабравим миг заедно или с картичка, на която да напишете своето пожелание или любима мисъл.

  • Ще ви радват и зареждат с добра енергия пъстри автентични мотиви от Софийско, Врачанско и Видинско-Кулско (посочете избора си от падащото меню)
  • Възможност за персонализация - имена или дата (въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" 
  • В стилна кутия от крафт картон - готови за подаряване :)

 

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Чашите: бели, керамични, с размери: височина 9 см, диаметър 8,5 см, вместимост 350 мл;

- Канчетата: бели, метални, с емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка и размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл.

  • Чашата и канчето са декорирани чрез сублимационен пълноцветен печат, с трайни и безвредни мастила.
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието. Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла на канчето . 
  • Рамката е с размер 18/13 см, изработена от плътен картон със сгъваемо краче за поставяне върху бюро, етажерка, скрин, а картичката - 11/15 см, комбинация от дизайнерски и крафт картони в комплект с плик. 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.