Комплект за трапеза с добруджанска шевица

83,00 лв.

За колорит, настроение и български дух на вашата трапеза избери универсален комплект от рецептурник, гравирана дъска за вкусни мезета и торба за хляб с пъстра добруджанска шевица.

 • Комплектът е полезен подарък за всяко домакинство: рецептурникът ше съхрани изпитани и споделени рецепти за делник и празник, дъската е подходяща не само за рязане, а и за сервиране на любимите мезета, а платнената торба е красива декорация за всяка кухня и ще запази дълго свежи хлябът, козунакът или сладкишите.
 • Можем да превърнем комплекта в уникат, като персонализираме дъската чрез гравиране с ваш оригинален надпис или пожелание. 
 • Красиво и полезно допълнение към комплекта би било металното ретро канче със същият мотив (по ваш избор).

Подробности за комплекта може да прочетете в "Допълнителна информация" по-долу.

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Комплектът е декориран с автентичен мотив от пъстра добруджанска шевица от женска престилка, символ на дома, майчината грижа и семейната всеотдайност.

 

Рецептурникът: 

 • Папка с механизъм и твърди корици, защитени със сатенен мат-ламинат, с  размер: 18/ 23 см; отварящият се ринг позволява разместване и преподреждане на страниците, добавяне на листи, изрезки и т.н. 
 • 100 листа за 200 рецепти, удобно оформени с позиции за продукти, описание, време и тънкости при приготвяне;
 • Прозрачни разделители и набор от етикети, за да оформите раздели според вашите вкусове и предпочитания, съобразени със сезоните, националните ни традиции или пък научените от мама, баба и приятели;
 • Полезна информация: домашни кухненски мерки; подправките и тяхното приложение; опис за рецеприте, за да ги намирате лесно;
 • Възможност да създадете персонален подарък, като добавите пожелание (посвещение) и /или име на специалната титулна страница.

Дъската: 

 • Изработена от буков материал с дебелина 15 мм, ръчно шлайфана и обработена със студено пресовано ленено масло;
 • размер 35 х 19 см;
 • С гравиран стилизиран мотив с ясно отчетлив и дълбок релеф, който е невъзможно да бъде изтрит или заличен дори при дълготрайна ежедневна употреба. 
 • Възможност за персонализация (с кратък надпис или допълнително изображение). 

 

Торбата: 

 • Изработена от плат, с памучен шнур за затваряне (достатъчно дълъг, за да се използва и за окачване или за носене); 
 • С размери: 32 x 39 cм; правоъгълната и форма е достатъчна, за да побере и голям селски хляб.
 • Еко-алтернатива на опаковките за еднократна употреба, тя ще ви служи дълго, ако перете до 40°, объната с принта навътре.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА