Чаша и компактен бележник с български шевици

29,99 лв.

Създайте настроение в офиса или дома с пъстра българска шевица! Изберете за себе си или за подарък комплект от красива чаша и компактен бележник "2 в 1" с мотиви от различни региони. 

  • Ще ги получите в стилна еко-кутия, с допълнение картичка с със същата шевица.
  • Възможност за персонализация - върху чашата и 1-ва страничка на бележника (въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл)
  • Ако покупката е за подарък, впечатлете получателя с оригинална ретро-опаковка: ръчно изработена торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста от бял ленен плат с  многофункционално последващо приложение - за подправки, билки, бижута, малки "съкровища" и т.н. 
  • Зa да поръчате, направете своя избор от падащите менюта (шевица, с или без надписи и опаковка).

Комплектът е подходящ и за корпоративен подарък за партньори и клиенти, с добавено лого и /или фирмено послание (ако идеята Ви допада, направете конкретно запитване на armaganbg@abv.bg ).

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Чашите:

Керамични бели с цветен кант и дръжка, подбрани в тон със съответния шевичен мотив; материал - керамика; размери: височина 9 см, вместимост 330 мл; сублимационен пълноцветен печат с безвредни мастила; оригинален етикет с името и региона на шевицата;Чашата  може да бъде декорирана само с избраната шевица или да присъстват и надписи, като вариантите са България/ български шевици на български и английски или кратка персонализация (име или дата, "Честит празник"...) - изберете от падащото меню.

  • Бележниците:

- размер 15/12,5 см, твърди корици с "дървесна" текстура и 60 листa в пастелни тонове, метална спирала в цвят старо злато и еко химикал, изработен от бамбук с цветен етно принт, опция - посвещение/ пожелание на 1-та страничка

  • Торбичката

- ръчно изработена от 100% памучен плат, с цветни дървени мъниста и конопени връзки. Когато изпълни ролята си на красива и оригинална опаковка можете да и намерите ред практични приложения - за декорация, съхранение на билки, подправки или малки спомени и "съкровища"; лекарства, дребни ръкоделия или накити...

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.