Комплекти чаша и бележник с български шевици

28,00 лв.

Създайте настроение в офиса или дома с пъстра българска шевица! Изберете за себе си или за подарък комплект с любима шевица: красива чаша и практичен бележник с мотиви от различни региони в опигинална ретро опаковка: текстилна торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста. Ще ги получите с подарък картичка със същата шевица, на която да напишете своето пожелание или вдъхновяваща мисъл.

Направете своя избор от няколко мотива от различни райони на България (разгледайте и посочете от падащото меню "шевици")

  • Чашите:

-  бели с цветен кант и дръжка, подбрани в тон със съответния шевичен мотив; материал - керамика; размери: височина 9,5 см, вместимост 330 мл; сублимационен пълноцветен печат с безвредни мастила; оригинален етикет с името и региона на шевицата;

  • Бележниците:

- размер 15/12,5 см, твърди корици с "дървесна" текстура и 80 листa в пастелни тонове, метална спирала в цвят старо злато и еко химикал, изработен от бамбук с цветен етно принт.

Чашата  може да бъде декорирана само с избраната шевица или да присъстват и надписи, като вариантите са България/ български шевици на български и английски или кратка персонализация (име или дата, "Честит празник"...) - изберете от падащото меню. Желания текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания.

За да направите своята поръчка изберете шевица от падащото меню, а ако е за подарък добавете персонализация, за да се превърне подаръкът в уникат.

 

 

 

 

 

 

 

Доставка
Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка