Комплекти магнитчета с български шевици

10,90 лв.

Освежете деня си и зарадвайте колеги и приятели с малки и симпатични стъклени магнитчета с пъстри български шевици - незаменим помощник в офиса и дома ни, любима дреболия за много колекционери и мил армаган за българите в чужбина!  Подбрахме най-харесваните мотиви от различни региони на България и подготвихме 2 компактни варианта:

  • комплект от 6 броя, всяко с размер 2,5/2,5 см, опаковани в полиетиленово пликче;
  • комплект от 4+1 брой: 4 малки с размер 2,5/ 2,5 см и 1 с размер 5/5 см в специална кутийка от рециклиран картон.

Стъклото е с дебелина 2,4 мм за малките и 5 мм за по-големите магнитчета, специално обработено със заоблени ръбчета - за безопасно ползване. Не е подходящо за малки деца - все пак е чупливо.

Всички магнитчета в един комплект са с различни шевични орнаменти - една цветна мозайка от Софийско, Врачанско, Ловешко, Дупнишко, Елховско, Бургаско, Русенско, Видинско... - светли късчета българска магия.

 

 

 

 

 

 

 

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.