Комплекти "ПриРода" с български моми и невести

59,99 лв.
Премени с код "ПриРода"! Комплектите тениска и чанта с рисунки на български моми и невести в уникални премени от различни кътчета на България са специално създадени за твоята впечатляваща и открояваща се визия - красиви и удобни с обич към родното и с грижа към природата!
Премени се или зарадвай приятелка с уникален авторски продукт с безкомпромисно качество! 

За да разгледаш вариантите избери от падащите менюта рисунка и размер на тениската.

Базовият комплект съдържа тениска и чанта за рамо в натурален цвят с рисунки в свеж колорит, опаковани в елегантна кутия от рециклиран картон - готови за подаряване.

Може да допълниш комплекта с керамична чаша със същия дизайн, а ние като комплимент ще добавим картичка със същата рисунка (автор: В. Цветкова)

  • Тениските: дамски, леко вталени с обло деколте и къси ръкави, изработени от органичен сертифициран памук в натурален цвят (виж подробната информация по-долу). 
  • Чантите: елегантни и многофункционални, изработени от плътна канава с удобни дълги дръжки (виж подробната информация по-долу)

Направихме комплекти с най-харесваните рисунки, но ако имаш други предпочитания за рисунка или регион, просто ни пиши: е-мail:armaganbg@abv.bg.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Тениските: Изключително меки и удобни, в ненатрапчив натурален цвят, с обло деколте и къси ръкави, в края с двоен шев. Изработени от от 100% сертифициран чист органичен памук, чието производство не замърсява околната среда.

Органичният памук е най-популярната чиста тъкан. Отглежда се без пестициди, хербициди и химични торове, при събирането на реколтата се използват само естествени методи. Продуктите от органичен памук са по-меки и по-приятни на допир - естественият восък на влакното не е свален заради обработката с химикали и нишките имат характерна мекота и тежина, което прави тъканта особено ласкава. Цената е малко по-висока, но да не забравяме, че плащаме и за чиста вода, чист въздух, здрави работници, справедливо заплащане на техния труд  и икономически прогрес, че инвестираме в здравето и в бъдещето на планетата :)

Размерите са: XS, S, M, L, XL, XXL, но задължително прегледайте и размерната таблица. 

Чантите са изработени от плътна памучна канава (300 г.) със състав 80% рециклиран пениран памук и 20% рециклиран полиестер за здравина; в натуралния цвят на обработения памук; с размер 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното.

Тениските и чантите са произведени по правилата на FAIR WEAR идеологията и отпечатани със сертифицирани абсолютно безвредни еко мастила. За запазите цветовете ярки, ги перете на температура 30 градуса и обърнати с изображението навътре, гладете също от опаковата страна с ютия, загрята на средно-висока температура. Не използвайте избелители!

Чашите са бели с цветни елементи (дръжка и кант или вътрешност), като цветовете са така подбрани, че да кореспондират с рисунката. Размерите са: височина 9,5 см, вместимост 330 мл. Чашата е двустранно отпечатана, като от едната страна рисунката е в по-близък план, в опаковка - кутия от рециклиран картон. Всички чаши с български моми и невести може да разгледате с линка

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.