Комплект с канатица

53,00 лв.

Комплект с един универсален знак - канатицата - еднакво подходящ за теб и за приятел, за жена и мъж, за колега или за шефа, за българи и за чужденци! "Пази и окрилява" е значението на символа, който много народи разпознават като свой.

Комплектът се състои от представителен и стилен бележник - тип органайзер с метален химикал, ключодържател и чаша по избор (керамична или метална - тип канче) в оригинална текстилна кесийка, придружени от картичка, в която да напишете  пожелание или вдъхновяваща мисъл. Резултатът - чудесен и практичен подарък - амулет, готов за подаряване.

Като опаковка и допълнение може да изберете торба за рамо в натурален цвят и едностилен цветен принт.

Комплектът може да се превърне в чудесен фирмен подарък за парньори и клиенти, ако добавим Вашето лого и / или фирмено послание и координати за контакт (ако идеята Ви допада, направете конкретно запитване на armaganbg@abv.bg )

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Бележникът:

- с подвижна корица от еко-кожа в цвят бордо, с декоративен шев и възможност за подмяна на книжното тяло; с трайно изображение на корицата - канатица (сухо преге);

- формат A5; съдържа 100 листа (200 стр) в цвят - слонова кост, без дати, на редове, със заоблени ъгълчета, планер по месеци и странички за контакти;

- с "джобчета" за визитки, карти, бележки и др., "държач" за химикал и сатенена лента за отбелязване; 

- с метален сребрист химикал с цветен етно-принт;

  • Ключодържателят: с кожена основа и метална пластина с принт - канатица

 

  • Опаковката : кутия от натурален картон или торба за рамо. Торбите са 2 вида: стандартна ( 100%  памук - 140 г., , с размер 41/37 см)  и плътна ( памучна канава -300 г., състав 80% рециклиран пениран памук и 20%  рециклиран полиестер за здравина, размер 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното.), цвят - натурален. 

Канатицата е символ, разпространен по целия свят, без значение на религия и държавно устройство, от древна Месопотамия през Южна Африка и Близкия Изток до Кавказ и Балканите... Най-старото изображение е открито върху глинен съд в Мала Азия и датира от около 5300 години пр.н.е. Фигурата символизира безкрайност и вечен живот, вярва се, че предпазва от зли сили и негативни влияния и се носи като амулет за щастие и благоденствие.

В българската традиция канатицата е възприета като символ на рода и семейството, изобразява съюза между мъжкото и женското начало, с център - сътворението, продължението на рода. Символизира връзката между минало, настояще и бъдеще, свързани в едно цяло - един универсален символ на вечността.

Нейното присъствие създава силно защитено пространство. Според някои изследователи "канатица" значи "звездица" и илюстрира същества от стародавните вярвания: божества-пазители. В такъв контекст тя се среща и в килимарството, ползва се като символ за бордюр, граница, ограда, пазител. Не е случайно и че канатицата се възприема като крила (ангелските същества много често са илюстрирани именно по този начин).

 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.