Корпоративни подаръци

Корпоративни подаръци

Благодарим за доверието на всички, които избират нашите армагани за свои фирмени и рекламни подаръци. И не само защото това е признание за нашата работа, а и за възможността българските символи, народните ни шевици, носии и културни традиции да достигнат до много и различни хора. Срещите ни със съмишленици, в стремежа да поддържаме живо сътвореното от предците, винаги е повод за радост и творчески ентусиазъм у екипа ни.

  • В света на корпоративните подаръци, изборът на нови, стойностни и качествени артикули е от съществено значение.  Присъствието на родните традиционни мотиви в ежедневието намира все по-добър отклик, а включвайки красивите български символи и шевици в подаръците за чужбина бихте впечатлили партньорите си и откроили своите позиции.

Тези от вас, които сега откриват Армаганъ и биха желали да превърнем нашите продукти във ваши рекламни посланици, могат да се свържат с нас на телефон: 0878 567 231 и 0878 212 004 или на ел. поща: info@armagan.bg. С удоволствие ще  помогнем за създаването на оригинални и въздействащи български подаръци за клиенти, партньори и служители.