Малки фотоалбуми "Ретро-принт"

33,00 лв.
Перфектен, за да съхраните миговете и емоциите от един празник "по български" - рожден ден, юбилей, кръщене, прощапулник...  
  • Размер: 13/ 21 см - побира 40 снимки с размер 9/13 ;
  • Ръчно съшити твърди корици с мека вложка;
  • Дигитално отпечатани български шевици,  защитени със сатенен мат-ламинат;
  • Мотиви от различни региони (разгледайте снимките и падащото меню "шевици").
  • 20 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Кориците и листите са ръчно съшити с цветен памучен шнур;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на форзаца или на 1 страница);
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.

Ако желаете това да бъде персонален подарък, добавете  пожелание (посвещение) и / или име на специална титулна страница. Въведете текста при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

За да комплектовате желания от Вас фотоалбум, изберете шевица и предпочитани допълнителни опции (кутия и/ или персонализация) от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и ще я видите след поставяне в кошницата.

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

"Традиционната" шевица е стилизирана композиция на често използвани орнаменти в българските шевици в най-характерните цветове - червено и черно. Най-често използваната фигура в българската шевица е ромбът - символ на Богинята Майка, на възпроизвеждащото се начало и земното и женското плодородие.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.