Метални канчета с български шевици

23,99 лв.

Ретро и модерни, леки, здрави и удобни за ползване и в офиса и у дома, и в нестандартни и екстремни условия - на пикник, къмпинг, в планината и на плажа. Декорирани с традиционни български шевици, металните канчета са изключително практични и подходящи зa малки и големи. А шевиците ще Ви радват и зареждат с добра енергия! 

  • 12 различни мотива от различни региони;
  • Оригинални опаковки: стилна еко-кутия с капак или свежа ръчно изработена ленена торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста, ако канчето е за подарък своето пожелание може да напишете в картичка със същия мотив (изберете от падащото меню);
  • Идея за подаръчен комплект за семейство или компания: Поръчайте 4 канчета и ще ги получите опаковани в луксозна кутия с комплимент картичка за Вашето пожелание - готови за подаряване! (ако имате предпочитания за мотивите, опишете ги в "Коментар" при финализиране на поръчката)
  • Поръчката на 5 броя Ви осигурява безплатна доставка!
 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Традиционна, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Софийска свиленица, Елбетица в оранж, Хорце (Капанска), канатица, Ловешка, Видинско-Кулско, Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

  • Емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка;
  • Размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл;
  • Дигитален печат с безвредни мастила и трайни цветове;
  • Оригинален етикет с името и региона на шевицата. 
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието от емайл. Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла. 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.