Метални канчета с български шевици

24,90 лв.

Ретро и модерни, леки, здрави и удобни за ползване и в офиса и у дома, и в нестандартни и екстремни условия - на пикник, къмпинг, в планината и на плажа. Декорирани с традиционни български шевици, металните канчета са изключително практични и подходящи зa малки и големи. А шевиците ще Ви радват и зареждат с добра енергия! 

  • Мотиви от различни кътчета на България;
  • Опаковано в стилна еко-кутия и етикет с името и региона на шевицата
  • Ако покупката е за подарък, впечатлете получателя с оригинална ретро-опаковка: ръчно изработена торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста.
  • Може да направите чудесен и изгоден семеен подарък - комплект от 4 различни канчета в кутия с комплимент картичка, на която да напишете своето пожелание  ;
  • Поръчката на 5 броя Ви осигурява безплатна доставка!
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Традиционна, Добруджанска, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Софийска свиленица, Елбетица в оранж, канатица, Ловешка, Видинско-Кулско, Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

  • Бяла емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка;
  • Размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл;
  • Дигитален печат с безвредни мастила и трайни цветове;
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието от емайл. Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла. 
  • Торбичката е ръчно изработена от 100% памучен плат, с цветни дървени мъниста и конопени връзки. Когато изпълни ролята си на красива и оригинална опаковка има ред практични приложения - за декорация, съхранение на билки, подправки или малки спомени и "съкровища"; лекарства, дребни ръкоделия или накити...

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА