Метални ретро - чаши тип канче с български шевици

18,90 лв.

Ретро и модерни, леки, здрави и удобни за ползване и в офиса и у дома, и в нестандартни и екстремни условия - на пикник, къмпинг, в планината и на плажа. Декорирани с традиционни български шевици, металните канчета са изключително практични и подходящи зa малки и големи. А шевиците ще Ви радват и зареждат с добра енергия! 

  • 12 различни мотива от шевици (изберете от падащото меню);
  • Емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка;
  • Размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл;
  • Дигитален печат с безвредни мастила и трайни цветове;
  • Стандартна опаковка - картонена кутия (включена в цената);
  • Картичка със същия мотив (по желание)

Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието от емайл.

Изберете предпочитан мотив  от падащото меню, а за да направите подаръка открояващ се, добавете текстилна торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста. 

Красив и едностилен подаръчен комплект може да направите, като добавите  фотоалбум или бележник със същите мотиви, а своето пожелание да напишете в картичка със същата шевица.

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Традиционна, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Врачанска 2, Софийска свиленица, Силистренска, Трите капици (Самоковска), Хорце (Капанска)
Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка