Настолен календар 2023

16,00 лв.

Новият авторски календар с рисувани гиздосии с носии - едно пъстро Наричане с багри и БлагоСлов, ежедневен помощник и прелестна компания за цялата 2023 година! Стилен, компактен и удобен за бюрото или етажерката, за офиса или дома, за теб и за подарък:

  • настолен - тип пирамида с основа от крафт картон, двустранно отпечатани страници от арт-картон в пясъчен нюанс, свързани с метална спирала в цвят "старо злато"; 
  • 7 рисунки на българки в празнични премени от различни региони (нарисува: В. Цветкова);
  • 6 листа с два месеца на лист + корица;
  • На гърба на всяка страничка ще откриете стари благословии от предците ни, които със силата на творящото слово ни орисват за радост и добър живот; благи думи за делник и празник, за всяко ново начало и всеки от нас!

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Календарът е настолен - тип пирамида с основа от крафт картон, дигитално отпечатани страници от 170 г картон в пясъчен нюанс, свързани с метална спирала; приблизителен общ размер 16/16 см
  • Рисунките на Веси Цветкова: на корицата Невеста в кариотска носия от Елховско; януари/февруари: Капанка от Разградско; март/април: Невеста от Сливенско; май/ юни: Невеста от Казанлъшко; юли/август: Невеста от Пазарджишко; септември/ октомври: Млада жена с манофил от Трънско; ноември/ декември: Невеста в сватбена премяна от Плевенско
  • Източници за благословиите: "Народни устни писмена" (антология), съставител Борис Христов и "Български ритуали за късмет"- автор д.ф.н. Лилия Старева

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.