Настолен календар "Севда"

16,00 лв.
СЕВДА е името на новия авторски календар на Армаганъ за 2024 година, посветен на красивите обичани и обичащи Българки и на Любовта, без която не можем. Едно пъстро Наричане с багри и Благослов и прелестна компания за цялата 2024 година! 
  • 7 нови рисунки на моми и невести в пъстри празнични премени от едно време;
  • 7 стари любовни народни песни;
  • 2 варианта: АРТ и Практик (подробности ще откриете в "Допълнителна информация по-долу)

Стилни, компактни и удобни за бюрото или етажерката, за офиса или дома, за теб и за приятел :)

  • Възможност за брандиране и превръщане в стилен и полезен арт подарък за ценители, партньори и колеги.

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

СЕВДА днес е едно женско име.
❤ Някога СЕВДА е значело Любов. А също Либе, Изгора, Любима... Дума, побрала в себе си чувството, което понякога осмисля цял един живот и човека, към когото се стремим, за да се почувстваме цели.
 
  • Календарът е настолен - 6 листа с два месеца/ лист + корица 
    Вариант "Практик" - тип "пирамида" с основа от рециклиран крафт картон и дигитално отпечатани страници от 170 г картон в пясъчен нюанс, свързани с метална спирала в цвят старо злато; приблизителен общ размер 16/16 см
  • Вариант "Арт" - елегантна метална стойка и свободно стоящи листи, отпечатани на релефен твърд 250 г картон; пристига при вас в стилна кутия - готов за подаряване.

Автор на рисунките: Веселина Цветкова.

Съдържание: на корицата Невеста в празнична носия от Крушево; януари/февруари:Мома от Монтанско; март/април: Лазарка от Софийско; май/ юни: Мома от Ловешко; юли/август: Мома от Ивайловградско; септември/ октомври: Мома от Самоковско; ноември/ декември: Родопчанка. На гърба ще откриете автентични стари любовни народни песни от съответните региони.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.