Пауне

96,00 лв.

Колоритният везбен орнамент "Пауне" е мотив от поли на женска риза от Ихтиманско. Наричали го "паунете", "пилищата", "коневе с бориете"... Паунът символизира изобилие, плодородие, мъдрост и богатство. Приема се и за знак на фертилността и прераждането, заради честата смяна на перата и защото се размножава бързо и целогодишно. Някои го наричат "сватбено везмо", прави се асоциация с дървото на живота и неговите пазители. Поставян е за защита от магия и "лоши очи".

Албумът се изработва в 2 размера: 25/18 см (за около 100 снимки с размер 9/13 см и 23/30 см - за около 150 снимки);

  • Изцяло ръчна изработка, с ръчно избродиран мотив на корицата;
  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница);
  • Опаковка: кутия от рециклиран картон - готов за подаряване (червена за размер 25/18 см и натурална, с прозорче за размер 23/30 см).

Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.

Ако искате албумът да бъде персонализиран, въведете текста при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА