Пъзели "Армаганъ"

16,80 лв.
Нашите пъзели са репродукции на оригинални рисунки, с автор Веселина Цветкова, създадени с поклон към предците и обич към българското.
Едно чудесно забавление в къщи, гимнастика за ума и предизвикателство за малки и големи. Красивите рисунки, вдъхновени от традициите ще бъдат чудесен повод да разкажете на децата си за "едно време" и да събудите интереса им към етнографското богатство на България.
  • Размер 20/29 см; 120 късчета, материал - картон с гланцово покритие и лек брокатен ефект.
  • Опаковка по ваш избор - картонена кутийка или текстилна торбичка - тип кесийка - подходящи за съхранение и готови за подаряване.
  • Подарък - картичка със същата рисунка и полезна информация за носията или обичая.

За да видите вариантите изберете рисунка от падащoтo меню, посочете желаната опаковка и  поставете в кошницата.

Може да направите чудесен подаръчен комплект като добавите керамична чаша и тениска същата рисунка или настолния календар за 2021 година с прелестни българки в уникални премени. 
 
 

 

 
 
Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.