Празнична книга (2 в 1) с шевици и персонализация

66,00 лв.

Фотоалбум и книга за пожелания в едно: за специалните дни в живота - сватбения, кръщелния, семейните празници и юбилеи, първия рожден или учебен ден на вашето съкровище... за дните и поводите, когато отправяме най-добрите си пожелания и искаме да съхраним всеки миг... 
Компактна и удобна, съдържа както хартиени страници, които Вие и гостите на Вашия празник да изпълнят с пожелания, така и твърди катонени листи за най-хубавите мигове (според  размера и разположението ще побере от 80 до 160 снимки с формат 9/13 см)
Празничната книга се изработва с твърди корици, ръчно съшити по стара техника в копски стил с красив декоративен шев. Копският стил за ръчно книговезване освен уникален ефект отстрани, осигурява пълно разгръщане и максимално използване на листите, удобство при писане и разглеждане, както и изключителна здравина.

  • 2 размера:23/30 см и 18,5/ 25 см;
  • Ръчно съшити твърди корици с мека вложка и дигитално отпечатани български шевици,  защитени със сатенен мат-ламинат;  
  • 2 дизайна  за кориците - с флорален мотив от българска шевица и със стилизиран мотив "Петлета"
  • Специална позиция на корицата (за име, дата, повод...)
  • 40 хартиени листа (80 страници) и 20 твърди картонени листа, помежду им с прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за специално оформено лично пожелание или посвещение (на 1-ва страница);

За да поръчате изберете от падащите менюта шевица и размер, ако желаете добавете кутия и/ или персонализация. Текстовете за персонализация напишете в "Коментар" (полето се появявява при финализиране на поръчката) или изпратете на ел. поща: armaganbg@abv.bg

Може да изработим и "Празнична книга" изцяло по Ваше задание (размер, брой на листите, декорация...) Изпратете ни идеята и предпочитанията си (най-добре по ел. поща, за да нямате ограничения в размера и дължината на текста) и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим възможностите.

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Видинска, Петлета, Флорална
Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка