Работни бележници с шевици, бг календар и позитивни разделители

26,00 лв.

За да Ви помагат с градивната си енергия в ежедневните предизвикателства сме подготвили практични работни бележници с цветни твърди корици, странички "български календар" и позитивни разделителни листи с мисли на известни българи, декорирани с любими български шевици (вижте характеристика за бележника по долу в Допълнителна информация).

  • Може да изберете 3 различни мотива от различни кътчета на България за 1-ва корица (разгледай от падащото меню шевица).
  • Възможност за персонализация - на специална титулна страница. Текста се въвежда при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар", ако е по-дълъг - изпратете по ел. поща.
  • За корпоративни клиенти - възможност за брандиране и отстъпки за количества (направете запитване на armaganbg@abv.bg).

Ако предпочитате не просто бележник, а завършен подаръчен комплект със същия мотив - може да разгледате варианти тук: комплекти Сполука

 

 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Видинска, Дупнишка 3 (Дърво на живота), Сокаена (Ловешко)
Допълнителна информация

  • Удобен размер (17/24 см) с много полезно пространство;
  • Ръчно "облечени" и подвързани твърди корици, защитени със сатенен мат ламинат за лесна поддръжка;
  • 80 листа (160 стр.) на редове, без конкретни дати, свързани с метална спирала;
  • Странички "Български календар", съдържащ информация за празници и важни годишнини през настоящата година;
  • Календар за 2024 г., листи за контакти, телефони, лични празници и важни дати...
  • 3 разделителни листа с цветна декорация и позитивни мисли на известни българи.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА