Самоковски елбетици

96,00 лв.

 

  • Ръчно бродирани слънчеви елбетици от Самоковско украсяват кориците на изцяло ръчно изработен фотоалбум в ретро-стил, с наричане за хармония и благоденствие.
  • Изключително подходящ уникален подарък за специални поводи - пазител на радостни мигове и преживявания от личен и семеен празник или тематично събитие.
  • Кориците са облечени с плат и съшити с вътрешните листи (25 л. ефектен картон)  с цветен памучен шнур, а прозрачни разделителни страници отделят и пазят фотосите от слепване;
  • Размерът е 25/18 см (побира до 100 снимки с размер 9/13 см); снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.
  • Ако албумът е за подарък, може да оформим специална тематична страница с Вашето пожелание. Текстът за персонализацията въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл, ако е по-дълъг.
Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА