Семеен комплект чаши или канчета

53,00 лв.

Свеж, открояващ се и винаги подходящ подарък за семейство или компания, за колегите в офиса или гости от чужбина: комплект чаши с мотиви от български шевици.

Според предпочитанията си поръчайте 4 метални канчета или 4 керамични чаши и ще ги получите готови за подаряване: опаковани в подходяща подаръчна кутия с комплимент картичка, на която да напишете своето пожелание! 

Направихме комплекти с най-харесваните чаши с мотиви от различни кътчета на България, но ако имате предпочитания за конкретни шевици или етнографска област, опишете ги в "Коментар" при финализиране на поръчката (подробно може да разгледате и подберете от  чаши с шевици)

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Розета, Традиционна, Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Софийска свиленица, Елбетица в оранж, Дупнишка, Врачанска, Гоце Делчев, Ловешка, Видинско-Кулско, Плевенска
Допълнителна информация

  • Керамичните чаши: изработени от висококачествена керамика и отпечатани с безвредни мастила; с размери: височина 9,5 см, d=8 см и вместимост 330 мл; бели,  с цветна дръжка и кант, подбрани в тон с конкретната шевица; всяка с оригинален етикет с име и регион на шевицата.
  • Металните канчета: с бяла емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка; размери: височина 8 см., d=8,5 см., вместимост: 330 мл; отпечатани с безвредни мастила, придружени от оригинален етикет с името и региона на шевицата.
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието, ако искате да се радвате дълго на ярките и свежи цветове, измивайте ги на ръка и бъдете внимателни при ползване - силен удар и падане може да ги повреди, а прекалено рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла при металните канчета. 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.