Семеен комплект керамични чаши с шевици

56,00 лв.

4 керамични чаши с пъстри мотиви от български шевици - свеж, открояващ се и винаги подходящ подарък за семейство или компания, за колегите в офиса или гости от чужбина. 

Направихме комплекти с най-харесваните чаши с шевици от различни кътчета на България, но ако имате предпочитания за конкретни орнаменти, цвят или етнографска област, опишете ги в "Коментар" при финализиране на поръчката (може да разгледате и подберете от чаши с шевици)

  • Възможност за персонализация - име, дата или кратък текст (напр. Честит празник; Честит Имен/ Рожден ден).Текста се въвежда при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар". 
  • Ще ги получите опаковани в подходяща кутия с комплимент картичка, на която да напишете своето пожелание! 
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Розета, Традиционна, Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Софийска свиленица, Елбетица в оранж, Дупнишка, Врачанска, Гоце Делчев, Ловешка, Видинско-Кулско, Плевенска
Допълнителна информация

  • Чашите са изработени от висококачествена керамика и отпечатани с безвредни мастила чрез сублимация;
  • Размери: височина 9,5 см, d=8 см и вместимост 330 мл;
  • Основен цвят - бял, с цветна дръжка и кант, подбрани в тон с конкретната шевица; всяка с оригинален етикет с име и регион на шевицата.
  • Ако искате да се радвате дълго на ярките и свежи цветове измивайте ги ръчно, не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието. 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА