Шевици в рамка

65,00 лв.

 

  • Автентични, ръчно бродирани мотиви от Врачанско, Видинско - Кулско, Самоковско и Ямболско (изберете от падащото меню);
  • Елегантни класически  рамки (материали: МДФ с дървесен декор и стъкло, с паспарту) общ размер: 23/23 см;
  • Възможност за окачване на стена или поставяне на скрин или рафт благодарение на универсално краче.
  • Индивидуална подаръчна опаковка.
Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Автентичните мотиви от Врачанско, Видинско - Кулско и Ямболско са прекрасни образци на везбата - едно от най-красивите и трудоемки приложни народни изкуства. Прецизно изработени, с много търпение и любов ще внесат уют, топлина и късче българска магия в обкръжението ви.

Флоралните мотиви в българската шевица носят послание за здраве, радост и красота, нашепват молитва за благоденствие и обновление. Богата символика и древна мъдрост носи елбетицата - българският "двоен кръст". Олицетворение на хармонията и разбирателството,тя е свързана с почитта към слънцето. Вярва се че има силна енергийна защитна функция, пази от болести и злини.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА