Шевици в рамка

60,00 лв.

Изящни картини, сътворени с игла и конец от сръчните ръце на българката, носещи омаята на едно време, красотата на българските бит и природа, пазещи мъдростта на дедите ни. Оригинален ръчно изработен подарък за сватби, кръщенета и юбилеи с непреходна стойност и прекрасна декорация за дома и офиса.

  • Автентични, ръчно бродирани мотиви от Врачанско, Видинско - Кулско и Елховско (изберете от падащото меню);
  • Елегантни класически  рамки (материали: МДФ и стъкло, с паспарту) общ размер: 23/23 см;
  • Възможност за окачване на стена или поставяне на скрин или рафт благодарение на универсално краче.
Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Автентичните мотиви от Врачанско, Видинско - Кулско и Елховско са прекрасни образци на везбата - едно от най-красивите и трудоемки приложни народни изкуства. Прецизно изработени, с много търпение и любов ще внесат уют, топлина и късче българска магия в обкръжението ви.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.