Стенни часовници с Дупнишки шевици

25,00 лв.
Полезен аксесоар и красива декорация за офиса и дома, за залата за танци и за приемната.
Кръглата форма на часовниците не е случайна: кръгът олицетворява движение, безкрайност и съвършенство, а часовникът  е символ на най-ценното, което притежаваме - времето. Символиката, в съчетание с магията на автентичните везбени мотиви от Дупнишко превръщат часовниците в изключително подходящ подарък за годишнини, юбилеи и специални, открояващи се в живота ни празници. 
  • 2 автентични мотива:  Дървото на живота и Елбетица 
  • 2 размера - с диаметър 20 и 30 см;
  • материал: стъкло и стандартен часовников механизъм с батерия АА

За да разгледаш вариантите избери от падащите менюта шевица и размер.

Може да направиш комплект с керамична чаша със същия дизайн, а ние като комплимент ще добавим картичка със същия мотив.

  • Подходящи за фирмена реклама и брандиране (направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg )

 

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.