Стенни часовници с Дупнишки шевици

26,00 лв.

Полезен аксесоар и красива декорация за офиса и дома, за залата за танци и за приемната. Кръглата форма на часовниците не е случайна: кръгът олицетворява движение, безкрайност и съвършенство, а часовникът  е символ на най-ценното, което притежаваме - времето. Символиката, в съчетание с магията на автентичните везбени мотиви от Дупнишко превръщат часовниците в изключително подходящ подарък за годишнини, юбилеи и специални, открояващи се в живота ни празници. 

  • 2 автентични мотива:  Дървото на живота и Елбетица 
  • 2 размера - с диаметър 20 и 30 см;
  • материал: стъкло и стандартен часовников механизъм с батерия АА

За да разгледаш вариантите избери от падащите менюта шевица и размер.

Може да направиш комплект с керамична чаша със същия дизайн, а ние като комплимент ще добавим картичка със същия мотив.

  • Подходящи за фирмена реклама и брандиране (направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg )

 

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.