Свиленица (А5)

23,00 лв.

Не просто бележник, а вдъхновение! Ще ви плени изисканото и пастелно излъчване на сатенираната еко кожа с цвят платина с акцент релефно графично изображение на шевичен мотив от ръкави на женска риза от Софийско.

Елегантен и функционален, удобен за ежедневието и подходящ за всеки ценящ и планиращ времето си човек:

  • 2 варианта: с дати на всяка страница и без дати; 336 листа, на редове;
  • Размери: формат А5 (21/15 см); твърди корици с декоративен шев и сатенен разделител;
  • За да организирате прецизно времето си той има часово разпределение на всяка страница; календари за 2023, 2024 г. и 2025 год.; цветни форзаци с карти, 16 информационни страници и страници за контакти;
  • Подаръчна кутия (по желание - изберете от падащото меню);
  • Може да направите подаръчен комплект, като добавите керамична чаша или метално канче със същия мотив. Ще ги получите с комплимент - тематична подаръчна торбичка - готови за подаряване.

Възможност за брандиране и изключително подходящ подарък за партньори и служители (за да получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg).

 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Софийска свиленица
Допълнителна информация

 

 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.