Свиленица (бележник А5)

23,00 лв.

Не просто бележник, а вдъхновение! Ще ви плени изисканото и пастелно излъчване на сатенираната еко кожа с цвят платина с акцент графично изображение на шевичен мотив от ръкави на женска риза от Софийско.

  • Елегантен и функционален, удобен за ежедневието и подходящ за всеки пишещ, ценящ и планиращ времето си човек, с най-практичния формат А5 (21/15 см) в 2 варианта с дати на всяка страница и без дати, на редове (виж подробна информация по-долу).
  • Химикалът винаги е добро допълнение към бележника, а ние сме подготвили не по-малко стилен и елегантен химикал в бордо и сребристо, изработен от метал и фино гравиран със стилизиран мотив от българска шевица (розети). Ако ви хареса, добавете от падащото меню (по ваш избор).
  • Опция: Подаръчна кутия (по желание - изберете от падащото меню)
  • За ценителите и/или като бизнес-подарък можете да изберете и пълен комплект, декориран с красивия автентичен мотив "Софийска свиленица".
  • Възможност за брандиране и подходящ подарък за партньори и служители (за да получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg).

 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Софийска свиленица
Допълнителна информация

  • Размери: формат А5 (21/15 см);
  • Твърди корици с декоративен шев и сатенен разделител;
  • Тяло в 2 варианта: 336 листа; с дати на всяка страница и без дати, на редове; часово разпределение на всяка страница; календариуми за 3 поредни години и 14 страници с полезна двуезична информация (празници; пощенски и телефонни кодове; баркодове, часови зони и шосейни разстояния; мерни единици; размери и стандарти...)

 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА