Свиленица (бележник с дати за 2023 година)

23,00 лв.

Не просто бележник, а вдъхновение! Ще ви плени изисканото и пастелно излъчване на сатенираната еко кожа с цвят платина с акцент релефно графично изображение на шевичен мотив от ръкави на женска риза от Софийско. За да организирате лесно деня си той има дати на всяка страница и полезна информационна част. 

  • Размери: формат А5; твърди корици с декоративен шев и сатенен разделител;
  • 336 листа, с  дати, на редове; с календари за 2023, 2024 г. и 2025 год.; цветни форзаци с карти, 16 информационни страници и страници за контакти;
  • Елегантен и функционален, удобен за ежедневието и подходящ за всеки ценящ и планиращ времето си човек.
  • Подаръчна кутия (по желание - изберете от падащото меню)
  • Може да направите подаръчен комплект, като добавите керамична  чаша или метално канче със същия мотив.

Възможност за брандиране и изключително подходящ подарък за партньори и служители в навечерието на предстоящата 2023 година (за да получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg).

 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Софийска свиленица
Допълнителна информация

 

 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.