Торбички за рамо с български моми и невести

16,00 лв.
Стилни и практични торбички за рамо от плат с дълги дръжки и авторски принт на моми и невести в традиционни носии от различни региони (рисунки: В. Цветкова). Леки, красиви и многофункционални, могат да заместят лятната чанта или удобно сгънати, ще извадите при нужда за непредвиден багаж или покупки.
 
Може да изберете измежду 2 вида:
  • Стандартна - изработена от плат 100%  памук (105 г.), в натурален цвят, с размер 41/37 см;
  • Плътна - изработена от памучна канава (300 г. ) със състав 80% рециклиран пениран памук и 20%  рециклиран полиестер за здравина; в натуралния цвят на обработения памук и размер 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното. Произведени по правилата на FAIR WEAR идеологията.
  • Авторските рисунки пренасяме на текстила чрез дигитален директен печат, като използваме сертифицирани абсолютно безвредни еко мастила.

Завършен арт и био продукт с български дух и родна красота!

За да поръчате изберете рисунка и вид на торбичката от падащите менюта.

Ако торбичката е за подарък, добавете стилна кутия от рециклиран картон, а пожеланията може да напишете в специална картичка със същата рисунка в красив цветен плик. 

Може да направите открояващ се комплект с тениска или чаша със същата рисунка.

Доставка
Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка