Традиция

39,90 лв.

Универсален комплект с традиционни български мотиви в червено и черно - най-използваните цветове в българската шевица. Един практичен "армаган" за ежедневието, включващ класически бележник, чаша за топла напитка, метален книгоразделител и еко-химикал, придружен от картичка в същия стил.

  • Според предпочитанията си изберете комплект с керамична чаша или с метално канче
  • Може да допълните комплекта с удобна текстилна чанта с дълги дръжки, декорирана със същия мотив или кутия от рециклиран картон - като подаръчна опаковка.

Комплектът може да се персонализира или да се превърне в чудесен подарък за парньори и клиенти (направете запитване на armaganbg@abv.bg )

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Комплектът включва бележник + допълнения със същия мотив от традиционна българска шевица:

  • Бележникът е с размер А5 (15/21 см);  с твърда корица със сатенирано матово покритие,  200 стр. без дати, на редове; календари за 2022, 2023, 2024 г. и полезна информация.
  • Метален книгоразделител със същия мотив (размер 3,5/12,5 см)
  • Еко-химикал, изработен от бамбук и метал с цветен етно-принт
  • Картичка - двойна (с място за писане от вътрешната страна), комбинация от натурален крафт и дизайнерски картон
  • Керамична чаша с червен кант и дръжка (височина 9,5 см, вместимост  330 мл)

или 

  • Метално канче с черен кант (височина 8 см, вместимост  300 мл)

Чантата е изработена от 100% памучен плат, размери 39/42 см, дълги дръжки (62 см) 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.