За двама

39,00 лв.

За да сте в пълно "съзвучие" с приятел или любим човек - споделете времето с еднакво декорирани керамична чаша и метално канче с красива българска шевица.  Ще ги получите в комплект с настолна рамка за снимки, за да съхраните незабравим миг заедно или с картичка, на която да напишете своето пожелание или любима мисъл.

  • Ще ви радват и зареждат с добра енергия пъстри автентични мотиви от Врачанско и Видинско-Кулско (посочете избора си от падащото меню)
  • Възможност за персонализация - имена или дата (въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" 
  • В стилна кутия от крафт картон - готови за подаряване :)

 

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Чашите: бели, керамични, с размери: височина 9 см, диаметър 8,5 см, вместимост 350 мл;

- Канчетата: бели, метални, с емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка и размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл.

  • Чашата и канчето са декорирани чрез сублимационен пълноцветен печат, с трайни и безвредни мастила.
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието. Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла на канчето . 
  • Рамката е с размер 18/13 см, изработена от плътен картон със сгъваемо краче за поставяне върху бюро, етажерка, скрин, а картичката - 11/15 см, комбинация от дизайнерски и крафт картони в комплект с плик. 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

ЗA КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ И БЪЛГАРСКИ ДУХ НА ВАШАТА ТРАПЕЗА